ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Την είσοδο σε 16.000 παράνομους μετανάστες απαγόρευσε η Ρωσία μέσα στο 2013

Την είσοδο σε 16.000 παράνομους μετανάστες απαγόρευσε η Ρωσία μέσα στο 2013

Μέχρι στιγμής, από την αρχή του χρόνου, η  Ρωσία έχει απαγορεύσει  την είσοδο σε 16.000 αλλοδαπούς, δήλωσε ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Μετανάστευσης Κονσταντίν Ρομοντανόβσκι, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της υπηρεσίας αναφέρει το πρακτορείο  rbth.gr.

“Η εντολή προς όλους τους αρχηγούς της ομοσπονδιακής υπηρεσίας είναι να εντείνουν το έργο τους απαγορεύοντας την είσοδο στους παραβάτες” υπογράμμισε ο  Ρομοντανόβσκι , προτείνοντας παράλληλα όλες οι πόλεις της Ρωσίας με πληθυσμό άνω του ενός εκατομμυρίου να αποκτήσουν περιπολίες πολιτών για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, όπως αυτές που οργανώνονται στην Μόσχα και οι οποίες συνεργάζονται με την υπηρεσία.

Τόνισε επίσης, ότι “ο αριθμός των ξένων υπηκόων που φθάνουν στη Ρωσία αυξάνεται συνεχώς. Οι παράνομοι μετανάστες μπορούν να ζήσουν και να εργαστούν οπουδήποτε: σε ιδιωτικές κατοικίες και διαμερίσματα, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, συγκοινωνιακούς κόμβους, αεροδρόμια και δημόσιους χώρους. Η Μεταναστευτική Αρχή  δεν είναι σε θέση να ασκεί έλεγχο σε ένα τόσο τεράστιο χώρο, λόγω του περιορισμένου προσωπικού που διαθέτει η αρμόδια υπηρεσία”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα Ειδήσεων Defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.