ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορείς να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Πυρά» Μ. Τσαβούσογλου σε Χ. Χαφτάρ: «Συνεχίζει να επιτίθεται στους αμάχους χωρίς διάκριση»

«Πυρά» Μ. Τσαβούσογλου σε Χ. Χαφτάρ: «Συνεχίζει να επιτίθεται στους αμάχους χωρίς διάκριση»

Επίθεση κατά του Χαλίφα Χαφτάρ, με αφορμή επίθεση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα την Τρίτη δίπλα σε σχολείο της Τρίπολης, με συνέπεια τον θάνατο μαθητών, πραγματοποίησε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος αποδίδει την επίθεση αυτή στον Χαφτάρ, τόνισε σε ανάρτησή του στο Twitter πως: «ο αποστάτης Λίβυος στρατηγός Χαλίφα Χαφτάρ στοχεύει αδιάκριτα πολίτες και ευνοεί τις εχθροπραξίες αντί για την ειρήνη, σε μια χώρα που έχει εξασθενηθεί από τον πόλεμο».

«Ο πραξικοπηματίας Χαφτάρ συνεχίζει να επιτίθεται στους αμάχους χωρίς διάκριση, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών. Αυτή η τελευταία επίθεση είναι ακόμα μια απόδειξη πως ο Χαφτάρ βρίσκεται από την πλευρά του πολέμου και όχι της ειρήνης. Δεν υπάρχει θέση για πολεμοχαρείς που βομβαρδίζουν τους συμπολίτες τους στο μέλλον της Λιβύης», σημείωσε ο Τσαβούογλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.