Φ. Ολάντ : «Η μείωση των πυρηνικών όπλων δεν είναι υποχρέωση μας»

Φ. Ολάντ : «Η μείωση των πυρηνικών όπλων δεν είναι υποχρέωση μας»

“Εδώ και καιρό υποστηρίζουμε την ιδέα της μείωσης των πυρηνικών όπλων. Εργαζόμαστε διαρκώς πάνω σε αυτό το θέμα στη χώρα μας. Αν επιτευχθεί συναίνεση σε αυτό το ζήτημα, θα είμαστε ευτυχείς. Ωστόσο, η μείωση των πυρηνικών όπλων δεν είναι υποχρέωσή μας”, δήλωσε σήμερα Πέμπτη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό “Ηχώ της Μόσχας” ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.

“Η Γαλλία είναι μία ανεξάρτητη χώρα. Δεν ανήκουμε σε κανένα στρατόπεδο απολύτως. Πρέπει να διασφαλίσουμε την ασφάλεια στην περιοχή μας”, τόνισε ο πρόεδρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.