ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μάικ Πομπέο: «Στεκόμαστε στο πλευρό της Τουρκίας σε ότι αφορά τη Συρία» (φώτο)

Μάικ Πομπέο: «Στεκόμαστε στο πλευρό της Τουρκίας σε ότι αφορά τη Συρία» (φώτο)

Θέση υπέρ της Τουρκίας για τα όσα διαδραματίζονται στην Ιντλίμπ, πήρε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο.

Μάλιστα ο Πομπέο στρέφεται κατά όχι μόνο του Άσαντ, αλλά και της Ρωσίας.

«Τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των στρατιωτών που σκοτώθηκαν κατά την χθεσινή επίθεση στο Ιντλίμπ. Οι συνεχιζόμενες επιθέσεις από το καθεστώς τους Άσαντ και τη Ρωσία πρέπει να σταματήσουν. Έστειλα στην Άγκυρα τον Τζιμ Τζέφρι (σσ τον ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ για τη Συρία) στην Άγκυρα για να συντονίσει τα βήματα για την απάντηση σε αυτή την αποσταθεροποιητική επίθεση. Στεκόμαστε στο πλευρό του συμμάχου μας στο ΝΑΤΟ», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Μ¨αικ Πομπέο.

Η δήλωση Πομπέο γίνεται μόλις λίγες ώρες μετά τις απειλές που εκτόξευσε εναντίον της Συρίας και του Άσαντ ο Ταγίπ Ερντογάν, που σημείωσε ότι αύριο θα ανακοινώσει τα μέτρα που θα λάβει για να εκδικηθεί για τον θάνατο των 5 στρατιωτών στην Ιντλίμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του ο ηγέτης του εθνικιστικού κόμματος της Τουρκίας και συγκυβερνήτης του Ερντογάν, Μπαχτσελί, κάλεσε τον Ερντογάν να εισβάλλει στην Δαμασκό και να εξοντώσει τον Άσαντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.