Καλιφόρνια: Γυναίκα πέφτει με 160 χλμ/ώρα σε κυκλική διασταύρωση και το ΙΧ «απογειώνεται» (βίντεο)

Καλιφόρνια: Γυναίκα πέφτει με 160 χλμ/ώρα σε κυκλική διασταύρωση και το ΙΧ «απογειώνεται» (βίντεο)

Ένα απίστευτο τροχαίο κατέγραψε κάμερα στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια με μια BMW να πέφτει πάνω σε βράχο που είχε τοποθετηθεί σε πλατεία σε μια κυκλική διασταύρωση, να απογειώνεται και την οδηγό να βγαίνει από τα συντρίμμια σώα και αβλαβής!

Η 27χρονη Μαρισέλα Οβάλε είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα την ώρα του τροχαίου γύρω στις δύο τα χαράματα τοπική ώρα την περασμένη Πέμπτη σε γειτονιά του Λονγκ Μπιτς, ενώ οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχε καταναλώσει αλκοόλ. Στις εικόνες η οδηγός φαίνεται ότι δεν είχε αντιληφθεί την ύπαρξη της κυκλικής διασταύρωσης, αφού δεν κάνει καμία προσπάθεια να στρίψει, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον τεράστιο βράχο με την BMW, εκτοξεύοντάς τον στον δρόμο, προτού σταματήσει πάνω σε μια παρκαρισμένη Chevrolet Camaro, αφού προηγουμένως προκάλεσε καταστροφές και σε άλλα αυτοκίνητα.

Ευτυχώς ουδείς τραυματίστηκε στο φοβερό τροχαίο με αυτόπτες μάρτυρες να περιγράφουν πώς η 27χρονη βγήκε από τα συντρίμμια της BMW, κάθισε στην άκρη του δρόμου, και ρωτούσε συγχυσμένη: «Τι συνέβη;» «Ακούστηκε σαν δυνατή έκρηξη», είπε ο περίοικος Άνχελ Ρουίζ στο NBC. «Έτρεξα να δω αν ήταν η οδηγός εντάξει. Έμεινα άναυδος όταν είδα τη ζημιά.» Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυς είπε ότι είδε τη γυναίκα να τρέχει με περίπου 160 χλμ/ώρα, ενώ μια γειτόνισσα πρόσθεσε: «είδαμε τον βράχο στη μέση του δρόμου, όλη η γειτονιά ήταν στο πόδι κι η νεαρή βγήκε από το αμάξι λες και δεν είχε συμβεί τίποτε. Το κατάλαβα ότι πρέπει να ήταν μεθυσμένη». Η οδηγός συνελήφθη με την υποψία ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και φυλακίστηκε με εγγύηση 30.000 δολαρίων, όσο διαρκεί η έρευνα της Τροχαίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.