ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

5 τόνοι κοκαΐνης κρυμμένοι σε διακοσμητικά λουλούδια – Πήγαιναν στην Ολλανδία

5 τόνοι κοκαΐνης κρυμμένοι σε διακοσμητικά λουλούδια – Πήγαιναν στην Ολλανδία

Η κοσταρικανή αστυνομία προχώρησε χθες Σάββατο στην κατάσχεση της μεγαλύτερης ποσότητας ναρκωτικών που έχει βρεθεί ποτέ από τις αρχές στην ιστορία της χώρας: πέντε τόνων κοκαΐνης κρυμμένων σε εμπορευματοκιβώτιο που επρόκειτο να φορτωθεί σε πλοίο σήμερα στο λιμάνι Λιμόν, στις ακτές της χώρας στην Καραϊβική Θάλασσα.

Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα σε φορτίο διακοσμητικών λουλουδιών με προορισμό το ολλανδικό λιμάνι του Ρότερνταμ, διευκρίνισε ο υπουργός Εσωτερικών Μάικλ Σότο Ρόχας.

Αστυνομικοί συνέλαβαν έναν κοσταρικανό ύποπτο, 46 ετών, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για την υπόθεση, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ύποπτο εμπορευματοκιβώτιο ανακτήθηκε προχθές Παρασκευή και η έρευνα σε αυτό χθες Σάββατο αποδείχθηκε καρποφόρα: οι αστυνομικοί βρήκαν στο εσωτερικό του 202 βαλίτσες που περιείχαν συνολικά 5.048 πακέτα με περίπου ένα κιλό κοκαΐνης το καθένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.