ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ρώσος Α/ΓΕΣ για επεισόδιο Αμερικανών με Κούρδους: «Εάν έμπαιναν μέσα στο χωριό δεν ξέρω εάν θα έβγαιναν»

Ρώσος Α/ΓΕΣ  για επεισόδιο Αμερικανών με Κούρδους: «Εάν έμπαιναν μέσα στο χωριό δεν ξέρω εάν θα έβγαιναν»

Σε δηλώσεις που προκάλεσαν αίσθηση για το επεισόδιο που είχε σημειωθεί στο κουρδικό χωριό Harbat-Hamo με αμερικανικές δυνάμεις και κουρδικές πολιτοφυλακές και που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 14χρονου παιδιού, προχώρησε ο Ρώσος Α/ΓΕΣ στρατηγός Yakov Rezantsev.

Ο Ρώσος στρατηγός σημείωσε πως εάν οι Αμερικανοί έμπαιναν μέσα στο χωριό, είναι άγνωστο εάν θα έβγαιναν ποτέ από αυτό.

Σε αυτό ήταν συγκεντρωμένοι περί τους 1.000 κατοίκους οι οποίοι ήταν εξοργισμένοι από την συμπεριφορά των Αμερικανών σημειώνοντας πως τα χειρότεραα απεφεύχθησαν ύστερα από την επικοινωνία που είχαν με ρωσικές δυνάμεις, ζητώντας την παρέμβασή τους για να απεγκλωβιστούν από το σημείο, όπως και έγινε.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Rezantsev, εάν δεν παρέμβαιναν οι ρωσικές δυνάμεις και οι Αμερικανοί έμπαιναν στο χωριό, δεν ξέρει εάν θα έφευγαν ποτέ από αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.