ΗΠΑ: Έναν χρόνο φυλακή σε άντρα που επιχείρησε να πνίξει το κουτάβι της συντρόφου του

ΗΠΑ: Έναν χρόνο φυλακή σε άντρα που επιχείρησε να πνίξει το κουτάβι της συντρόφου του

Ένας Αμερικανός καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους διότι επιχείρησε να πνίξει το κουτάβι της πρώην συντρόφου του, με τον εισαγγελέα που ανέλαβε την υπόθεση να κάνει λόγο για μια «απαράδεκτη» πράξη.

Ο Άαρον Ντέιβις, ηλικίας 36 ετών, κρίθηκε ένοχος για κακοποίηση ζώου έπειτα από μια δίκη τριών ημερών τον Δεκέμβριο, εξηγεί σε ένα δελτίο Τύπου ο Κρίστοφερ Γκραμιτσιόνι, ο εισαγγελέας της κομητείας Μανμουθ, στα νότια περίχωρα της Νέας Υόρκης.

Τον Ιούλιο του 2018, ένας περαστικός έσωσε ένα σκυλάκι ηλικίας 8 μηνών, που το είχαν κλείσει σε ένα κλουβί και το είχαν εγκαταλείψει στον κόλπο του Σάντι Χουκ, στο Νιου Τζέρσεϊ, ενώ ανέβαινε η παλίρροια. Το κουτάβι το βάπτισαν «Ρίβερ» (Ποταμό) και η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα.

Το ίδιο πρωί, αστυνομικοί, που είχαν κάμερες στις στολές τους, είχαν επέμβει έπειτα από καταγγελίες για μια ενδοοικογενειακή διαμάχη και είχαν καταγράψει ένα σκυλάκι που έμοιαζε στον Ρίβερ. Αυτό επέτρεψε στις αρχές να φθάσουν έως τον δράστη της απόπειρας πνιγμού του ζώου, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η κακοποίηση ζώων είναι απαράδεκτη και είναι ακόμη πιο αξιοκαταφρόνητο όταν το ζώο χρησιμοποιείται ως εκδίκηση για τον ιδιοκτήτη του» επισήμανε ο Γκραμιτσιόνι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.