Ν.Καρολίνα: 17χρονος σκότωσε μητέρα και αδερφό (φώτο)

Ν.Καρολίνα: 17χρονος σκότωσε μητέρα και αδερφό (φώτο)

Μια άνευ προηγουμένου οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου (15/2), στη Νότια Καρολίνα όταν ο 17χρονος Levi Norwood συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας της 34χρονης μητέρα του, Jennifer Norwood και του μικρού του αδερφού, Wyatt.

Ο Levi Norwood φέρεται να πυροβόλησε μητέρα και αδερφό στο πάνω μέρος του σώματός τους. Σύμφωνα με τις αρχές, ο Levi φέρεται να πυροβόλησε και να τραυμάτισε επίσης τον πατέρα του με ένα πιστόλι. Παρά τα τραύματά του, ο Joshua κατάφερε να διαφύγει, καλώντας σε βοήθεια και αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Οι αρχές αρχικά πίστευαν πως ο ανήλικος δράστης είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι, αλλά όταν έφτασαν στο σημείο, είχε φύγει.

Ένα στοιχείο που συγκλονίζει είναι ότι στο Facebook, η φωτογραφία εξωφύλλου του 17χρονου δείχνει την αμερικανική σημαία με ένα όπλο, ένα στρατιωτικό καπέλο και μπότες με την φράση «Πατρίδα των ελεύθερων. Λόγω των γενναίων», ενώ οι περισσότερες αναρτήσεις του αποδεικνύουν το ενδιαφέρον του για τους βετεράνους στρατιώτες.

Οι πιο πρόσφατες ορατές αναρτήσεις του είναι από το 2016 και ένα παιχνίδι του Facebook, ενώ εκείνη την χρονιά είχε δημοσιεύσει επίσης το τρέιλερ της ταινίας «Purge», Λίγο αργότερα είχε γράψει την φράση «Μισώ τα μωρά», χωρίς να δώσει άλλες εξηγήσεις.

Οικογενειακός φίλος τον περιέγραψε επίσης ως «ταλαντούχο σκοπευτή», κάτι που χαρακτήρισε ως επικίνδυνο το διάστημα που τον αναζητούσε η αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον περασμένο Οκτώβριο η Jen Norwood είχε γράψει στο Facebook, «Ο Wyatt κάνει φιλανθρωπικό έρανο για το σχολείο του και τελειώνει την 1η Νοεμβρίου». Τον Ιανουάριο του 2019, η 34χρονη μητέρα είχε γράψει ξανά, «Ο Wyatt είναι κατενθουσιασμένος που βοηθά παιδιά με καρδιές, οι οποίες δεν λειτουργούν σωστά. Κάντε δωρεά αν μπορείτε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.