ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γερμανία: Στέλεχος του CDU ζήτησε κυρώσεις κατά της Ρωσίας για τη Συρία

Γερμανία: Στέλεχος του CDU ζήτησε κυρώσεις κατά της Ρωσίας για τη Συρία

Κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας για την κατάσταση στην Συρία ζήτησε να επιβληθούν ο χριστιανοδημοκράτης (CDU) πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου της Γερμανίας Νόρμπερτ Ρέντγκεν.

Σε δήλωσή του στην εφημερίδα Bild, ο κ. Ρέντγκεν υποστήριξε ότι «ο στοχευμένος βομβαρδισμός αμάχων από την ρωσική αεροπορία συνιστά έγκλημα πολέμου» και «πολλοί πεθαίνουν, ενώ ένα εκατομμύριο άνθρωποι βρίσκονται ήδη στον δρόμο της προσφυγιάς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, χαρακτήρισε τη στάση αδιαφορίας της Δύσης «ντροπή» και έκανε λόγο για συμπεριφορά ενάντια στα «ίδια τα συμφέροντά μας» σε ό,τι αφορά την ασφάλεια. «Είναι τώρα απαραίτητο [να ασκηθεί] η μέγιστη δυνατή πολιτική και οικονομική ίεση στην Ρωσία, προκειμένου να σταματήσει τους βομβαρδισμούς αμάχων. Και αν συνεχιστούν οι παραβιάσεις, τότε θα πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις», συμπλήρωσε ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.