ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το είδαμε και αυτό: Aφεντικό έπιασε τα γεννητικά όργανα εργάτη για να δει «αν είναι αλήθεια όσα λένε για τους μαύρους»

Το είδαμε και αυτό: Aφεντικό έπιασε τα γεννητικά όργανα εργάτη για να δει «αν είναι αλήθεια όσα λένε για τους μαύρους»

Μεγάλη αποζημίωση αναμένεται να λάβει ένας 39χρονος εργάτης αφρικανικής καταγωγής από το Μάντσεστερ, ο οποίος είχε καταγγείλει ότι δέχτηκε ρατσιστική και σεξoυαλική επίθεση από το αφεντικό του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο εργοδότης του έπιασε το πέος λέγοντας ότι ήθελε να βεβαιωθεί αν «είναι αλήθεια αυτά που λένε για τους μαύρους».

Ο εργάτης δούλευε για 12 χρόνια στην επιχείρηση Wheeldon Bross και το 2018 απολύθηκε επειδή καυγάδισε με Πολωνό εργάτη που είχε κάνει ρατσιστικά σχόλια σε βάρος του.

Μετά την απόλυσή του κατέθεσε αγωγή σε βάρος του αφεντικού του καταγγέλλοντας συνεχή ρατσιστικά και απαξιωτικά σχόλια.

«Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου» είπε ο Τόμσον με δάκρυα στα μάτια στο δικαστήριο, περιγράφοντας τη στιγμή κατά την οποία το αφεντικό του μπροστά στους συναδέλφους του, του έπιανε τα γεννητικά όργανα.

Δευτερόλεπτα νωρίτερα, το αφεντικό τον είχε ρωτήσει αν «οι μεγάλες πατούσες σήμαιναν ότι έχει και μεγάλο πέoς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δικαστήριο εκδίκασε αποζημίωση στον 39χρονο η οποία θα αποφασιστεί σε επόμενη συνεδρίαση. Σύμφωνα με εκτιμήσεις του βρετανικού τύπου, αυτή αναμένεται να είναι τεράστια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.