Οι δυνάμεις του Χ.Χαφτάρ τίναξαν στον αέρα τουρκικό πλοίο που παραβίαζε το εμπάργκο του ΟΗΕ και μετέφερε όπλα στην Λιβύη

Οι δυνάμεις του Χ.Χαφτάρ τίναξαν στον αέρα τουρκικό πλοίο που παραβίαζε το εμπάργκο του ΟΗΕ και μετέφερε όπλα στην Λιβύη

Τουρκικό πλοίο που μετέφερε όπλα και παραβίαζε το εμπάργκο τίναξαν στον αέρα πριν από λίγο στο λιμάνι της Τρίπολης οι δυνάμεις του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ.

«Τουρκικό πλοίο που μετέφερε πυρομαχικά και όπλα με προέλευση από την Τουρκία, έγινε στόχος από τις δυνάμεις του Λιβυκού Εθνικού Στρατού στο λιμάνι της Τρίπολης» αναφέρει το Al Arabiya.

Το τουρκικό φορτηγό πλοίο ξεκίνησε από την Τουρκία και μετέφερε πολεμοφόδια.

Ο απεσταλμένος του ΟΗΕ στη Λιβύη, Γιασάν Σαλαμέ επιβεβαίωσε την επίθεση κατά του τουρκικού πλοίου με ρουκέτες περί τις 12.30 το μεσημέρι, τοπική ώρα, χωρίς να δώσει πρόσθετες πληροφορίες.

Ανταποκριτής του Reuters στην Τρίπολη, την οποία προσπαθούν να καταλάβουν οι δυνάμεις του Χαφτάρ, ανέφερε πως διέκρινε πυκνούς καπνούς από το λιμάνι, ενώ πηγές ανέφεραν πως έχει χτυπηθεί και μια αποθήκη.



https://twitter.com/Souria4Syrians/status/1229748971171647494

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.