ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Άγκυρα «διαψεύδει»: Δεν καταστράφηκε… πλήρως το πλοίο μας στο λιμάνι της Τρίπολης

Η Άγκυρα «διαψεύδει»: Δεν καταστράφηκε…  πλήρως το πλοίο μας στο λιμάνι της Τρίπολης

Η Άγκυρα αρνείται ότι τουρκικό σκάφος καταστράφηκε , αλλά όχι ότι δεν δέχθηκε πυρά από τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης (LNA) του Χαλίφα Χαφτάρ, στο λιμάνι της Τρίπολης.

Η Τουρκία δεν επιβεβαιώνει ότι το πλοίο της βυθίστηκε κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης πυραύλων στο λιμάνι της Τρίπολης, την Τρίτη, δήλωσε ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν.

Νωρίτερα, ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης (LNA) του Χαλίφα Χαφτάρ είχε ανακοινώσει ότι κατέστρεψε τουρκικό σκάφος που μετέφερε όπλα και πυρομαχικά στο λιμάνι της Τρίπολης.

«Υπήρξαν πυροβολισμοί κατά του πλοίου, αλλά δεν υπήρξε πλήγμα. Πολλές σφαίρες ρίχθηκαν σαν απάντηση. Μπορώ να πω ότι μετά απ’ αυτό η κατάσταση ηρέμησε», δήλωσε ο Καλίν σε δημοσιογράφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης είχε ανακοινώσει ότι το τουρκικό σκάφος καταστράφηκε. Ο LNA υποστήριξε ότι με τη μεταφορά του συγκεκριμένου φορτίου στη Λιβύη, η Τουρκία παραβίαζε τη διεθνή συμφωνία για την απαγόρευση πώλησης όπλων στη χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.