Γνωστή ηθοποιός στο νοσοκομείο – Την «ξέσκισαν» τα σκυλιά της – Συνταρακτικές φωτογραφίες

Γνωστή ηθοποιός στο νοσοκομείο – Την «ξέσκισαν» τα σκυλιά της – Συνταρακτικές φωτογραφίες

Η γνωστή ηθοποιός Heather Elizabeth Parkhurst έπαιζε με τα σκυλιά της, όμως το παιχνίδι δεν είχε την εξέλιξη που θα ήθελε, καθώς της επιτέθηκαν και της ξέσκισαν το χέρι.

Θύμα των ίδιων της των σκύλων έπεσε η γνωστή από τις συμμέτοχής στις τηλεοπτικές σειρές «Alpha Dog» και «Beverly Hills Cop III» ηθοποιός Heather Elizabeth Parkhurst.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΤΜΖ τα σκυλιά της ράτσας πιτ μπουλ ξέσκισαν το ένα της χέρι και στην συνέχεια επιτέθηκαν το ένα στο άλλο.

Ο αρραβωνιαστικός της ηθοποιού, Mark Nason, δήλωσε στο TMZ ότι το περισταικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή στο σπίτι τους στο West Hollywood. Η Heather έπαιζε με το 7 μηνών πιτ μπουλ της όταν ο άλλος σκύλος – 8 ετών – ζήλεψε και της επιτέθηκε.

Η ηθοποιός μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.