ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φρίκη στην Ινδία: Νεκρό 8χρονο κορίτσι που κακοποιήθηκε από 16 συγγενείς!

Φρίκη στην Ινδία: Νεκρό 8χρονο κορίτσι που κακοποιήθηκε από 16 συγγενείς!

Φρίκη στην Ινδία. Τραγικό θάνατο βρήκε ένα κορίτσι μόλις 8 ετών το οποίο βιaστηκε ομαδικά από 16 συγγενείς του!

Το περιστατικό συνέβη στην Ινδία, προσθέτοντας ακόμη ένα κρίκο στην θλιβερή αλυσίδα των βιaσμών, με την χώρα να βρίσκεται στην πρώτη θέση της «μαύρης» λίστας.

Το κορίτσι πέθανε στην εντατική νοσοκομείο στην πόλη Chennai. Το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι, ενώ είχε λιποθυμήσει στο μπάνιο του σπιτιού του.

Το παιδί βρέθηκε αναίσθητο από τους γονείς του, οι οποίοι αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα για να μπουν στο μπάνιο.

Την φρικτή αλήθεια ομολόγησε το παιδί στους γονείς του στο νοσοκομείο πριν πέσει σε κώμα και «σβήσει».

Και οι 16 συγγενείς έχουν συλληφθεί και παραμένουν υπό κράτηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 2018 η Κυβέρνηση είχε ανακοινώσει την θανατική ποινή σε όσους βιάζουν παιδιά και μάλιστα την έχει εφαρμόσει στα δυο μοναδικά περιστατικά που είχαν συμβεί έκτοτε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.