ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Οι ΗΠΑ διαψεύδουν τις φήμες για χορήγηση χάρης στον Ασάνζ

Οι ΗΠΑ διαψεύδουν τις φήμες για χορήγηση χάρης στον Ασάνζ

Η γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου Στέφανι Γκρίσαμ σε δήλωση την Τετάρτη αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, μίλησε στον πρώην επικεφαλής της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Ντάνα Ροραμπέτσερ για να προσφέρει χάρη στον ιδρυτή των WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ αν έλεγε ότι η Ρωσία δεν είχε κανένα ρόλο στις διαρροές σε βάρος των Δημοκρατικών.

«Ο Πρόεδρος δεν γνωρίζει σχεδόν καθόλου τον Ντάνα Ροραμπέτσερ» ανέφερε η Γκρίσαμ σε δήλωση και πρόσθεσε πως: «(Ο Τραμπ) δεν έχει μιλήσει ποτέ με αυτόν για το συγκεκριμένο το θέμα ούτε για οποιοδήποτε άλλο θέμα. Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι κατασκευασμένοι, ένα πλήρες ψέμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νομική ομάδα του Ασάνζ ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ ζήτησε από τον πρώην βουλευτή των ΗΠΑ να μιλήσει με τον πελάτη του για να προσφέρει χάρη σε αντάλλαγμα για δήλωση ότι η Ρωσία δεν είχε κάποιο ρόλο στις διαρροές του Δημοκρατικού Κόμματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.