ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δήλωση που θα συζητηθεί από τη δικηγόρο του Γουαϊνστάιν: «Είναι ένοχος μόνο για το αμάρτημα της απιστίας» (βίντεο)

Δήλωση που θα συζητηθεί από τη δικηγόρο του Γουαϊνστάιν: «Είναι ένοχος μόνο για το αμάρτημα της απιστίας» (βίντεο)

Σε άλλη μια δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε η διαβόητη δικηγόρος του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, του παραγωγού του Χόλιγουντ που κατηγορείται για βιασμoύς και σεξουαλική κακοποίηση γυναικών.

Η Ντόνα Ροτούνο υποστήριξε σε συνέντευξή της που θα μεταδοθεί την Κυριακή στην εκπομπή 60 Minutes Australia ότι ο πελάτης της είναι μόνο ένοχος γιατί απάτησε τη σύζυγό του.

«Είναι ο Χάρβεϊ ένοχος επειδή διέπραξε αμαρτίες; Σίγουρα αλλά αυτό δεν τον κάνει εγκληματία. Είναι αμαρτία να απατάς τη σύζυγό σου» ακούγεται να λέει η Ροτούνο στα πρώτα αποσπάσματα της συνέντευξής της που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Πέμπτη.

Η Ροτούνο είχε χρησιμοποίησει, μάλιστα, το ίδιο επιχείρημα και κατά τη διάρκεια της δίκης που είναι στη φάση των ερωτήσεων από το σώμα των ενόρκων.

Στην ίδια συνέντευξη η Ροτούνο επανέρχεται στο επιχείρημα που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις ότι οι γυναίκες έχουν ευθύνη όταν δέχονται σεξoυαλικές επιθέσεις χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά το παράδειγμα της εφαρμογής Tinder. «Όταν πας στο σπίτι σου με κάποιον επειδή έκανες δεξιά στην οθόνη του κινητού σου, το να συμπεριφέρεσαι σαν να μην καμία ιδέα στο σε τι συναινείς, εμένα μου φαίνεται αστείο» λέει η Ροτούνο.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ενώ είναι σε ισχύ απαγόρευση από την δικαστή στη Ροτούνιο να μην έχει επαφές με τα μέσα ενημέρωσης. Η πλευρά της δικηγόρου του Γουάινσταϊν υποστηρίζει ότι η συνέντευξη δόθηκε την περασμένη Παρασκευή, πριν, δηλαδή, την επίμαχη δικαστική απόφαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πέντε γυναίκες και οι επτά άνδρες ένορκοι θα αποφασίσουν – μπορεί και την επόμενη εβδομάδα – αν θα κρίνουν ένοχο ή όχι τον Γουάινσταϊν για δύο κατηγορίες σεξoυαλικής επίθεσης και δύο κατηγορίες βιασμoύ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.