Συρία: Ρωσικό Su-35 τρέπει σε φυγή τουρκικό F-16

Συρία: Ρωσικό Su-35 τρέπει σε φυγή τουρκικό F-16

Ένα συμβάν που καταδεικνύει την δραματική επιδείνωση στις σχέσεις Ρωσίας και Τουρκίας συνέβη σήμερα στην Συρία. Όπως αναφέρεται ένα τουρκικό F-16 που πετούσε εντός του εναέριου χώρου της Συρίας και βόρεια από το Χαλέπι αναχαιτίστηκε από ρωσικό Su-35 το οποίο απογειώθηκε από τη βάση Χμειμίμ.

Το τουρκικό αεροσκάφος με την εμφάνιση του ρωσικού αεροσκάφους άλλαξε πορεία και κατευθύνθηκε στον τουρκικό εναέριο χώρο.

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με την ρωσική εφημερίδα Nezavisimaya Gazeta η Τουρκία δεν επέτρεψε τη διέλευση από τον εναέριο χώρο της τεσσάρων ρωσικών αεροσκαφών, δύο εκ των οποίων βομβαρδιστικά , εν πτήση προς τη Συρία.

Τα αεροσκάφη έφτασαν τελικά στην Συρία, αλλά ακολουθώντας το δρομολόγιο του 2015, δηλαδή μέσω Ιράν και Ιράκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.