ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

ΗΠΑ: Οργή με «ροζ» βίντεο που γυρίστηκε σε δημόσια βιβλιοθήκη

ΗΠΑ: Οργή με «ροζ» βίντεο που γυρίστηκε σε δημόσια βιβλιοθήκη

To «ροζ» βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και δείχνει σκηνές σeξ σε δημόσια βιβλιοθήκη έχει προκαλέσει την δημόσια οργή των πολιτών της Σάντα Μόνικα των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει το nbclosangeles.com, το επίμαχο βίντεο μαγνητοσκοπήθηκε στη βιβλιοθήκη Ocean Park της Σάντα Μόνικα, σε ώρες αιχμής, και αναρτήθηκε σε site eρωτικού περιεχομένου.

«Αυτό είναι λάθος, τελείως λάθος» είπε χαρακτηριστικά κάτοικος της πόλης. «Είναι δημόσιος χώρος, βιβλιοθήκη όπου πηγαίνουν και παιδιά. Πώς το επιτρέπουν;».

Στο βίντεο που έχει διάρκεια περισσότερα από 10 λεπτά, φαίνεται μία νέα γυναίκα μπροστά από δημοτικό σχολείο. Στη συνέχεια περπατάει στους δρόμους της πόλης πριν να εισέλθει τελικά στη δημόσια βιβλιοθήκη, να γδυθεί και να επιδοθεί σε σeξουαλικές πράξεις.

«Ελπίζω να τους πιάσουν και να πάνε στη φυλακή» είπε κάποιος.

Πολίτες τόνισαν ότι η κατάσταση θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί αν αυτός που έφτιαξε το βίντεο είχε «περισσότερη αξιοπρέπεια και πήγαινε σε ένα όχι δημόσιο μέρος».

Άλλωστε οι χυδαίες πράξεις σε δημόσιους χώρους και η κινηματογράφησή τους μπορούν να επισύρουν νομικές συνέπειες.

Το δημαρχείο της πόλης σε ανακοίνωσή του τόνισε ότι οι αισχρές πράξεις στη βιβλιοθήκη είναι παράνομες και την υπόθεση ερευνά η αστυνομία.

«Το βίντεο είναι άκρως ενοχλητικό. Χυδαίες πράξεις στη δημόσια βιβλιοθήκη συνιστούν παραβίαση των κανόνων του ιδρύματος και του νόμου. Το προσωπικό δεν ήταν εν γνώσει του περιστατικού όταν συνέβη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βίντεο έχει ήδη αφαιρεθεί από το «ροζ» site.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.