ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρ.Τ. Ερντογάν: «Κάθε μάχη που αποφεύγουμε σε Μεσόγειο, Συρία, Λιβύη θα επιστρέψει με πιο βαρύ τίμημα»

Ρ.Τ. Ερντογάν: «Κάθε μάχη που αποφεύγουμε σε Μεσόγειο, Συρία, Λιβύη  θα επιστρέψει με πιο βαρύ τίμημα»

«Πολεμικό μήνυμα» έστειλε προς πάσα κατεύθυνση ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν λέγοντας πως κάθε αγώνας, δηλαδή μάχη, που αποφεύγει να δώσει η Τουρκία σε Μεσόγειο, Συρία και αλλού θα επιστρέψει στο μέλλον με «βαρύτερο τίμημα», προδιαγράφοντας ουσιαστικά την απόφασή του να μην κάνει πίσω ούτε με την Ελλάδα.

«Κάθε αγώνας που αποφεύγουμε σήμερα στη Συρία, τη Λιβύη, τη Μεσόγειο, γενικά στην περιοχή μας, θα επιστρέψει σε εμάς με βαρύτερο τίμημα αύριο», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

https://twitter.com/anadoluagency/status/1231208556164190208

Σε ομιλία του στη Σμύρνη το Σάββατο, ανέφερε ότι η πολιτική της Τουρκίας στη Συρία και τη Λιβύη δεν είναι ούτε περιπέτεια, ούτε αυθαίρετη επιλογή.

Πρόσθεσε, δε, ότι χαράχθηκε «οδικός χάρτης» για τη Συρία μετά από τις συνομιλίες του με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, αλλά και τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον Ρώσο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

Την Παρασκευή ο Τούρκος πρόεδρος επεσήμανε ότι η η Τουρκία δεν θα αποχωρήσει από την Ιντλίμπ όσο η Δαμασκός συνεχίζει τη «βίαιη επίθεσή της», όπως είπε.

Υποστήριξε επιπλέον ότι οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας σκότωσαν 150 στρατιώτες των ενόπλων δυνάμεων της Συρίας στην Ιντλίμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αύριο μπορεί ν υποστηρίξει ότι σκότωσε 500 ή 1000 ή 10.000.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.