ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Ερντογάν ανακοίνωσε τετραμερή για Συρία με Ρωσία, Γερμανία και Γαλλία

Ο Ερντογάν ανακοίνωσε τετραμερή για Συρία με Ρωσία, Γερμανία και Γαλλία

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε ότι θα συναντηθεί με τους ομολόγους του της Ρωσίας, της Ρωσίας και της Γερμανίας στις 5 Μαρτίου για να συζητήσουν την κατάσταση στην περιοχή του Ιντλίμπ στην Συρία, όπου η πρόσφατη επίθεση των στρατιωτικών δυνάμεων της Δαμασκού έχει προκαλέσει την έξοδο ενός εκατομμυρίου κατοίκων.

«Εξέφρασα ξεκάθαρα στον Βλαντίμιρ Πούτιν την αποφασιστικότητά μας για την Ιντλίμπ.

Το ανέφερα επίσης στην Μέρκελ και στον Μακρόν. Στις 5 Μαρτίου θα συναντηθούμε με τους Πούτιν, Μακρόν και Μέρκελ και θα μιλήσουμε γι΄αυτό εκ νέου», δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Έπειτα από σειρά τηλεφωνικών επικοινωνιών χθες, οι ηγέτες της Γαλλίας και της Γερμανίας εξέφρασαν την ανησυχία τους για την ανθρωπιστική κατάσταση στο Ιντλίμπ και ζήτησαν τον τερματισμό των συγκρούσεων, την ώρα που το Κρεμλίνο ανακοίνωνε ότι συζητεί την πιθανότητα σύγκλησης τετραμερούς συνάντησης κορυφής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.