ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Ομπάμα: Ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που θα επισκεφθεί παλαιστινακά εδάφη

Μ.Ομπάμα: Ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που θα επισκεφθεί παλαιστινακά εδάφη

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θα συναντηθεί και θα έχει συνομιλίες με τον  πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς στη Ραμάλα, στη διάρκεια της επίσκεψης του στην  Ιερουσαλήμ στις 20-22 Μαρτίου σε μια ιστορική επίσκεψη.

Είναι η πρώτη φορά που Αμερικάνος πρόεδρος επισκέπτεται τα παλαιστινιακά εδάφη, γεγονός το οποίο αναστάτωσε την πολιτική ηγεσία του Ισραήλ και το ισραηλινό λόμπι στην Αμερική. Ο Μπαράκ Ομπάμα θα έχει προηγουμένως συνομιλίες με τον Νετανιάχου και άλλους ισραηλινούς πολιτικούς.

“Ο πρόεδρος Αμπάς θα παρουσιάσει στη νέα αμερικανική κυβέρνηση την παλαιστινιακή άποψη πριν από την συνάντηση του με τον πρόεδρο Ομπάμα”, ανακοίνωσε παλαιστινιακή πηγη.

Η αμερικάνικη πλευρά επιφύλαξε μια ακόμη έκπληξη. Κάλεσε τον πρόεδρο Αμπάς στο Ριάντ όπου σήμερα είχε συνομιλίες και γεύμα εργασίας με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών  Τζον Κερι. Πηγές στο Ραντ λέγουν ότι ο Παλαιστίνιος πρόεδρος, στις συνομιλίες του με τον Αμερικάνο υπουργό, “επισήμανε τις ισραηλινές παραβιάσεις στην Ιερουσαλήμ, στον εποικισμό και στο θέμα των Παλαιστινίων κρατουμένων που κάνουν απεργία πείνας”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.