ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το Ισραήλ βομβάρδισε στόχους σε Συρία και Λωρίδα της Γάζας (βίντεο)

Το Ισραήλ βομβάρδισε στόχους σε Συρία και Λωρίδα της Γάζας (βίντεο)

Διπλή αεροπορική επιδρομή εναντίον στόχων στη Συρία και στη Λωρίδα της Γάζας πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής η ισραηλινή αεροπορία, απαντώντας, όπως υποστηρίζει, σε μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων στο έδαφος του Ισραήλ.

Ο Ισραηλινός στρατός αναφέρει επίθεση σε «τζιχαντιστικούς, τρομοκρατικούς στόχους».

Στη Συρία, ωστόσο και ειδικότερα στην πρωτεύουσα Δαμασκό, ήχησαν και πάλι οι σειρήνες για τους κατοίκους, ενώ ενεργοποιήθηκε το σύστημα πυραυλικής άμυνας, αναχαιτίζοντας κάποιους από τους πυραύλους που εκτόξευσαν οι Ισραηλινοί.

Ακολουθούν βίντεο που κατέγραψαν κάτοικοι της Δαμασκού από τη στιγμή της επίθεσης:

https://twitter.com/Syria_Protector/status/1231694071539826691
Δύο νεκροί από τους βομβαρδισμούς

Δύο μαχητές του Ισλαμικού Τζιχάντ στην Παλαιστίνη σκοτώθηκαν στη Δαμασκό στον βομβαρδισμό που εξαπέλυσε η πολεμική αεροπορία του Ισραήλ λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ανακοίνωσε σήμερα η οργάνωση στη Γάζα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανακοίνωση την οποία δημοσιοποίησε ο ένοπλος βραχίονας του Ισλαμικού Τζιχάντ αναφέρει ότι δύο άνδρες, που διευκρινίζεται πως ήταν μέλη της οργάνωσης, έχασαν τη ζωή τους στην ισραηλινή επιδρομή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.