ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ήταν παντρεμένη με έναν… «ανώμαλo»: Ανέβασε στο διαδίκτυο γuμνές φωτογραφίες της με όνομα και διεύθυνση! (φώτο)

Ήταν παντρεμένη με έναν… «ανώμαλo»: Ανέβασε στο διαδίκτυο γuμνές φωτογραφίες της με όνομα και διεύθυνση! (φώτο)

Πραγματικά μερικές φορές δεν γνωρίζεις με ποιον άνθρωπο είσαι δίπλα. Μια 40χρονη γυναίκα έζησε ένα πραγματικό δράμα όταν έμαθε ότι ο πρώην σύζυγος της ανέβαζε γuμνές φωτογραφίες και βίντεο της στο διαδίκτυο και μάλιστα… έγραφε το όνομα και τη διεύθυνση της.

Η 40χρονη Σάρον Τόμσον πίστευε ότι ζούσε την απόλυτη ευτυχία με τον σύντροφό της και τα τρία παιδιά της μέχρι που στην πόρτα της εμφανίστηκαν… άντρες με τη απαίτηση να κάνουν σeξ μαζί της.

Όπως ανακάλυψε εκ των υστέρων με τη βοήθεια της αστυνομίας, γuμνά βίντεο και φωτογραφίες της είχαν αναρτηθεί σε πολλές ιστοσελίδες ποrνό, μαζί με τα στοιχεία και τη διεύθυνσή της.

Το σοκ ήταν μεγάλο όταν πληροφορήθηκε ότι το υλικό αναρτούσε ο 49χρονος σύντροφός της, ο οποίος τη βιντεοσκοπούσε μέσα από κρυφές κάμερες την περίοδο που ήταν έγκυος στο παιδί τους.

Στα έξι κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν πρόστυχες συνομιλίες με αγνώστους στο Snapchat και Whats Up στις οποίες χρησιμοποιούσε το τη φωτογραφία και το όνομά της.

«Πίστευα ότι ήμουν σε μία τρυφερή και αφοσιωμένη σχέση . Δεν είχα ιδέα ότι με κατέγραφε με κάμερες» η οποί έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον «ανώμαλο» όπως αποκαλεί πλέον τον τελευταίο σύντροφό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.