ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τουρκία: Σε καραντίνα 132 επιβάτες αεροσκάφους που έφτασε από το Ιράν

Τουρκία: Σε καραντίνα 132 επιβάτες αεροσκάφους που έφτασε από το Ιράν

Συναγερμός έχει σημάνει στην Τουρκία για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ που επικαλούνται τον υπουργό Υγείας της χώρας, 132 επιβάτες αεροπλάνου που προέρχονταν από την Τεχεράνη έχουν μπει σε καραντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροπλάνο είχε προορισμό την Κωνσταντινούπολη αλλά προσγειώθηκε στην Άγκυρα επειδή υπήρχε εκπαιδευμένο προσωπικό για τον κορωνοϊό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τούρκος υπουργός Υγείας τόνισε ότι υπάρχουν 4 επιβάτες με βήχα, 2 επιβάτες με πονόλαιμο και υπάρχουν και επιβάτες που είχαν πυρετό.

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το newsbeast.gr, το αεροσκάφος προσγειώθηκε στην Άγκυρα περίπου στις 10:30.

Οι αρχές του Ιράν ανακοίνωσαν σήμερα ότι πέντε άνθρωποι που είχαν προσβληθεί από τον νέο κορωνoϊό υπέκυψαν, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα σε 16, τον μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί σε χώρα εκτός Κίνας, μετέδωσε το πρακτορείο Irna, ενώ εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας δήλωσε ότι εντοπίστηκαν 34 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Από τις 19 Φεβρουαρίου, όταν ανακοινώθηκαν οι δύο πρώτοι θάνατοι από τον Covid-19 στην Κομ, την ιερή πόλη των σιιτών που προσελκύει προσκυνητές και μαθητές θεολογίας από όλο τον κόσμο, το Ιράν βρίσκεται μεταξύ των χωρών που έχουν πληγεί περισσότερο από την επιδημία του νέου κοροναϊού εκτός Κίνας, από όπου ξεκίνησε.

Σήμερα μάλιστα το υπουργείο Υγείας κάλεσε τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους. «Θα ήταν πιο ασφαλές οι πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους. Καταγράφηκαν 34 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα τις τελευταίες 24 ώρες, περιλαμβανομένων 16 ανθρώπων στην Κομ», δήλωσε ο Κιανούς Τζαχανπούρ εκπρόσωπος του υπουργείου μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.