ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μεγάλης κλίμακας στρατιωτικές ασκήσεις η Β.Κορέα

Μεγάλης κλίμακας στρατιωτικές ασκήσεις  η Β.Κορέα

Ζώνη απαγόρευσης πτήσεων και ζώνες απαγόρευσης της ναυσιπλοΐας πιθανόν λόγω στρατιωτικών γυμνασίων ή ακόμα πυραυλικών δοκιμών αναφέρει το ΑΠΕ.

Η Βόρεια Κορέα όρισε ζώνη απαγόρευσης των πτήσεων και ζώνες απαγόρευσης της ναυσιπλοΐας στην ανατολική και τη δυτική ακτή της, γεγονός που υποδηλώνει ότι πρόκειται να πραγματοποιήσει ευρείας κλίμακας στρατιωτικά γυμνάσια, χωρίς ωστόσο να αποκλείονται οι δοκιμές μικρού και μεσαίου βεληνεκούς πυραύλων, μετέδωσε σήμερα το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.

“Ο στρατός της Βόρειας Κορέας ετοιμάζει ευρείας κλίμακας στρατιωτικές ασκήσεις και ίσως για το λόγο αυτό να απέκλεισε τις παραπάνω περιοχές», πρόσθεσε το Yonhap επικαλούμενο πηγή της νοτιοκορεατικής κυβέρνησης.

Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί η εκτόξευση πυραύλων», τόνισε το πρακτορείο.

‘Ενας από τους κορυφαίους στρατηγούς της Βόρειας Κορέας, σε μια σπάνια εμφάνισή του στην κρατική τηλεόραση, χθες, ανακοίνωσε ότι θα τερματίσει τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός του 1953 και απείλησε με στρατιωτική δράση εναντίον των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας εάν συνεχιστούν οι στρατιωτικές ασκήσεις των δυο χωρών, οι οποίες άρχισαν την 1η Μαρτίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr            

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.