ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κλιμακώνεται σταδιακά η κατάσταση στην κορεατική χερσόνησο

Κλιμακώνεται σταδιακά η κατάσταση στην κορεατική χερσόνησο

Κλιμακώνεται μέρα με την μέρα η κατάσταση  στην κορεατική χερσόνησο. Συγκεκριμένα η Ν.Κορέα προετοιμάζεται για κατάσταση ολοκληρωτικού πολέμου, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της αναφέρει το ΑΠΕ.

Η Βόρεια Κορέα διεξάγει μια σειρά από στρατιωτικές ασκήσεις και προετοιμάζεται για κατάσταση ολοκληρωτικού πολέμου, αναφέρει το υπουργείο Άμυνας της Νότιας Κορέας, καθώς οι εντάσεις αυξάνονται στην κορεατική χερσόνησο πριν από τις πιθανές κυρώσεις κατά της Πιονγκγιάνγκ.

Η Νότια Κορέα και οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες διεξάγουν τα ετήσια στρατιωτικά γυμνάσια τους στο τέλος του Απριλίου, παρακολουθούν τις δραστηριότητες της Βόρειας Κορέας, δήλωσε αξιωματούχος στη Σεούλ.

«Δεν είναι συχνό η Βόρεια Κορέα να διεξάγει στρατιωτική άσκηση σε κρατικό επίπεδο», είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Νότιας Κορέας. Ο εκπρόσωπος αρνήθηκε να επιβεβαιώσει δημοσιεύματα ότι ο βόρειος γείτονας έχει επιβάλει ζώνες απαγόρευσης πτήσεων στα ανοικτά των ακτών του.

Οι αυξημένες δραστηριότητες και στις δύο πλευρές των πολύ καλά εξοπλισμένων κρατών της Νότιας και Βόρειας Κορέας, έρχονται ενώ το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ εργάζεται για ένα νέο ψήφισμα, για την ενίσχυση των κυρώσεων κατά της Πιονγκγιάνγκ εξ αιτίας των πυρηνικών δοκιμών του περασμένου μήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.