ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Παραδόθηκε στο αυστραλιανό ναυτικό το τελευταίο αντιτορπιλικό κλάσης Hobart

Παραδόθηκε στο αυστραλιανό ναυτικό το τελευταίο αντιτορπιλικό κλάσης Hobart

Το νέο πλοίο αντιαεροπορικής άμυνας περιοχής του Αυστραλιανού ναυτικού, που είναι και το πέμπτο πλοίο στην σειρά που φέρει το όνομα Σίδνεϊ, έφτασε στην ομώνυμη πόλη αφού ολοκλήρωσε τις θαλάσσιες δοκιμές του.

Το προηγούμενο πλοίο που έφερε την συγκεκριμένη ονομασία ήταν και πάλι μια φρεγάτα κατευθυνόμενων βλημάτων, που είχε παραδοθεί στο Αυστραλιανό ναυτικό πριν 36 χρόνια.

Το NUSHIP Sydney θα επιχειρεί από την ναυτική βάση του νησιού Garden, πλησίον της πόλης που φέρει και το όνομα της.

Το πλοίο έπλευσε έως την πόλη του Σίδνεϊ με πλήρωμα αποτελούμενο από άνδρες του ναυτικού της Αυστραλίας, εργολάβους και προσωπικό από την κατασκευαστική εταιρία Air Warfare Destroyer Alliance από τα ναυπηγεία του Osborne της Νότιας Αυστραλίας όπου και κατασκευάστηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το NUSHIP Sydney θα ενταχθεί επίσημα σε υπηρεσία τον Μάιο αυτού του έτους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.