Φοβάται ταραχές η Μέρκελ; Έδωσε εντολή για ανάπτυξη 11.500 στρατιωτών για «εσωτερική ασφάλεια»

Φοβάται ταραχές η Μέρκελ; Έδωσε εντολή για ανάπτυξη 11.500 στρατιωτών για «εσωτερική ασφάλεια»

Σε μια κίνηση που δεν έχει προηγούμενο από το τέλος του Β΄ΠΠ και μετά ο γερμανικός Στρατός πρόκειται να κινητοποιήσει 15.000 προσωπικό στο εσωτερικό της χώρας προκειμένου να ενισχύσει τις αστυνομικές δυνάμεις στα έκτακτα μέτρα για τον κορωνοϊό, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο.

https://twitter.com/disclosetv/status/1244708872067190787


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από αυτούς, 6.000 για «πολιτική προστασία», 5.500 για «ασφάλεια και προστασία», 2.500 για επιμελητεία, με 500 φορτηγά, 600 από την στρατιωτική αστυνομία «για τάξη στις δυνάμεις», και 250 από το εδικό τάγμα βιολογικού πολέμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.