ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέο συμβόλαιο ύψους 1 δις δολαρίων για την Space Force των ΗΠΑ

Νέο συμβόλαιο ύψους 1 δις δολαρίων για την Space Force των ΗΠΑ

Η L3 Technologies and Raytheon’s Space and Airborne Systems ανέλαβε νέο συμβόλαιο ύψους 1 δις δολαρίων, προκειμένου να αναπτύξει νέα μόντεμ για τις διαστημικές δυνάμεις των ΗΠΑ.

Τα νέα μόντεμ θα στοχεύσουν στην αύξηση των επιπέδων προστασίας των δορυφορικών επικοινωνιών των δυνάμεων των ΗΠΑ και την διαχείριση του προγράμματος την έχει αναλάβει η Army’s Program Executive Office Command Control Communications – Tactical and the Space Force’s Space and Missile Systems Center.

Τα δύο συμβόλαια ύψους 500 εκατ. δολαρίων το καθένα και υπό τον τίτλο indefinite-delivery/indefinite-quantity contracts, αποτελούν μέρος του κοινού προγράμματος Αεροπορίας/Στρατού κατά των παρεμβολών υπό τον κωδικό Α3Μ.

Στα μόντεμ θα ενσωματωθεί το Protected Tactical Waveform, που προσφέρει δυνατότητες κατά παρεμβολών στις επικοινωνίες των μαχητών στο πεδίο της μάχης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα νέα συστήματα αναμένεται να ενσωματωθούν στο Air Force Ground Multiband Terminal and Army Space Transportable Terminal, ενώ στο συμβόλαιο θα περιλαμβάνονται terminals και terminal components που θα επιτρέψουν την διασύνδεση με το Protected Tactical SATCOM system, τους δορυφόρους της Air Force’s Wideband Global SATCOM καθώς και εμπορικούς δορυφόρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.