ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ποιος είναι ο πραγματικός αριθμός των νεκρών στην Κίνα; – Φήμες για μαζικές αποτεφρώσεις πτωμάτων (upd)

Ποιος είναι ο πραγματικός αριθμός των νεκρών στην Κίνα; – Φήμες για μαζικές αποτεφρώσεις πτωμάτων (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 19:11) Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η κινεζική κυβέρνηση υποστηρίζει πως ο αριθμός των νεκρών στην Ουχάν ανέρχεται στους 2.563. Άλλα στοιχεία όμως ανεβάζουν τον αριθμό σε πάνω από 40.000!

https://twitter.com/annafifield/status/1246149713016918016


Ανατριχιαστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται από διάφορα ΜΜΕ για τον πραγματικό αριθμό των νεκρών από την επιδημία του κορωνοϊού στην πόλη Ουχάν της Κίνας.

Στις 12 Φεβρουαρίου έγινε γνωστό ότι η Ουχάν ήταν γεμάτη από διοξείδιο του θείου (SO2).

Στις 7 μ.μ. κσι στις 8 μ.μ., της ίδιας ημέρας καταμετρήθηκαν στην ατμόσφαιρα 1700 μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο. Πρόκειται για μια απίστευτα μεγάλη συγκέντρωση.

Πολλοί είπαν πως δεν επρόκειτο για μια συνηθισμένη εκπομπή από εργοστάσια για παράδειγμα κατασκευής ειδών υγιεινής όπου χρησιμοποιούνται ασβεστόλιθος ή ασβεστοκονίαμα.

Έτσι κάποιοι δια τύπωσαν την ανατριχιαστική θεωρία ότι επρόκειτο για αποτέφρωση νεκρών!

Ο συνολικός πραγματικός αριθμός των νεκρών είναι αδύνατο νε εκτιμηθεί. Σύμφωνα όμως με ΜΜε της Ταιβάν από τις 23 Μαρτίου έως και τις 5 Απριλίου έχουν προγραμματιστεί συνολικά 42.000 αποτεφρώσεις.

Πρόσφατα, Κινέζος ανώτατος στρατιωτικός που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του ανέφερε ότι ο αριθμός των νεκρών στην ΟΥχάν ήταν «συγκλονιστικός».

Η πρώτη «γενιά» μολυσμένων ανθρώπων είχε ένα πολύ υψηλό ποσοστό θνησιμότητας και ο κορωνοϊός εξαπλωνόταν από σπίτι σε σπίτι. Στην πρώτη γενιά μετάδοσης στην Ουχάν , σχεδόν το ένα τρίτο των ασθενών πέθανε.

Την ίδια ώρα επιχειρηματίας από την Ταιβάν αναφέρει ότι Κινέζοι (όχι κάποιος επίσημος φορέας φυσικά) του ζήτησαν να βοηθήσει για την παραγωγή τουλάχιστον 200΄000 σάκων πτωμάτων που ήταν απαραίτητοι στην Κίνα.

Όπως είπε ο ίδιος μεγάλα εργοστάσια κλωστοϋφαντουργίας στην ηπειρωτική Κίνα έχουν σταματήσει να παράγουν πλέον ρούχα και αντ΄αυτού έχουν στρέψει την παραγωγή τους στην κατασκευή σάκων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.