ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το ναυτικό του Εκουαδόρ επιλέγει το  MPV70 MKII

Το ναυτικό του Εκουαδόρ επιλέγει το  MPV70 MKII

Το ναυτικό του Εκουαδόρ επέλεξε την Fassmer και πιο συγκεκριμένα το MPV70 MKII για την νέα μονάδα μάχης πολλαπλού ρόλου.

Η κατασκευή θα γίνει στα ναυπηγεία του Astilleros Navales Ecuatorianos (ASTINAVE EP) του Εκουαδόρ στο Guayaquil, αλλά με τεχνική υποστήριξη, μηχανικούς και υλικά που θα προμηθεύσει η Fassmer.

Το MPV70 MKII έχει υψηλές δυνατότητες C4I, μεγάλων διαστάσεων κατάστρωμα εργασιών που περιλαμβάνει γερανό για την χρήση κοντείνερς ή αποβατικών και άλλων πλωτών μέσων, σταθμούς ανεφοδιασμού στην θάλασσα και ελικοδρόμιο με δυνατότητα υποστήριξης ελικοπτέρου 11 τόννων.

Στον εξοπλισμό του φέρεται ότι σίγουρα θα περιλαμβάνει ένα πυροβόλο Leonardo 76/62 Super Rapid και δύο τηλεχειριζόμενα συστήματα μικρού διαμετρήματος παρεμφερεί με το Rafael Typhoon αν όχι αυτό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μονάδα θα είναι εφοδιασμένη με το σύστημα διαχείρισης μάχης ASTINAVE EP’s Orion, πλήρες digital ραντάρ που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία της ASTINAVE EP με την ιταλική VirtuaLabs SRL και πιθανολογείτε ότι αποτελεί παραλλαγή του SEADAR S-band radar.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.