ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Πορτογαλία: Δύο γυναίκες σκότωσαν και τεμάχισαν 23χρονο για να… αποκτήσουν πρόσβαση στον τραπεζικό του λογαριασμό

Πορτογαλία: Δύο γυναίκες σκότωσαν και τεμάχισαν 23χρονο για να… αποκτήσουν πρόσβαση στον τραπεζικό του λογαριασμό

Σε ένα στυγερό έγκλημα φέρεται να προχώρησαν δύο νεαρές γυναίκες στην Πορτογαλία, οι οποίες συνελήφθησαν από τις Αρχές της χώρας ως ύποπτες πως αποκεφάλισαν και στη συνέχεια τεμάχισαν έναν 23χρονο εργαζόμενο σε ξενοδοχείο, προκειμένου να βάλουν… χέρι στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 19χρονη Μαρία Μαλβέιρα, και η 23χρονη ερωμένη της, Μαρία Φονσέκα, έκαναν όλα αυτά τα ειδεχθή στον Ντιόγκο Γκονσάλβες και στη συνέχεια του πήραν και 67.000 ευρώ.

Όταν εντοπίστηκαν τμήματα της σορού σε διάφορα σημεία στην περιοχή Αλγκάβρε, τότε άνοιξε και η υπόθεση, η οποία στη συνέχεια ξεκίνησε να ξετυλίγεται. Το κεφάλι του άτυχου νεαρού άνδρα βρέθηκε στην πόλη Ταβίρα και άλλα μέρη του κορμιού του σε άλλη περιοχή, αρκετά μακρύτερα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ, η Μαλβέιρα φέρεται να υποσχέθηκε έναν αισθησιακό χορό στον 23χρονο, ωστόσο αυτό θα ήταν και ένα από τα τελευταία θεάματα που είδε με τα μάτια του. Στη συνέχεια ο Ντιόγκο, ο οποίος είχε δεθεί σε μια καρέκλα, στραγγαλίστηκε.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο των Αρχών, οι δύο κατηγορούμενες για τη δολοφονία έκοψαν τα δάχτυλα του νεαρού άνδρα, προκειμένου με αυτά να αποκτήσουν πρόσβαση στον τραπεζικό του λογαριασμό μέσω του κινητού του τηλεφώνου.

Πώς ένας 23χρονος απέκτησε τόσα χρήματα; Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτά μπήκαν στον τραπεζικό του λογαριασμό από την αποζημίωση που έλαβε για ένα τροχαίο δυστύχημα με θύμα τη μητέρα του το 2016.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, οι δύο νεαρές που δεν είχαν απασχολήσει μέχρι πρόσφατα τις Αρχές, δεν είχαν κανέναν άλλο λόγο για το αποτρόπαιο έγκλημά τους, εκτός του οικονομικού κινήτρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.