Εντοπίστηκε και το πτώμα του 8χρονου δισέγγονου του Ρόμπερτ Κένεντι (φωτο)

Εντοπίστηκε και το πτώμα του 8χρονου δισέγγονου του Ρόμπερτ Κένεντι (φωτο)

Στον εντοπισμό και την ανάσυρση του πτώματος του 8χρονου δισέγγονου του Ρόμπερτ Κένεντι προχώρησαν οι Αρχές, 6 ημέρες μετά την εξαφάνισή του μαζί με την μητέρα του, μετά από ένα θανατηφόρο δυστύχημα με κανό.

Το σώμα του 8χρονου Γκίντεον ΜακΚιν, βρέθηκε την Τετάρτη το απόγευμα σε απόσταση 600 μέτρων από το άψυχο σώμα της μητέρας του, εγγονής του Ρόμπερτ Κένεντι, που είχε εντοπιστεί πριν από δύο ημέρες, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Εκ μέρους της οικογένειάς μας, θέλω να εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη στον κυβερνήτη Χόγκαν, στον γραμματέα Τζένι Χανταγουέι Ρίτσιο και στην ομάδα των περισσότερων από 50 επαγγελματιών του τμήματος Φυσικών Πόρων, της περιφέρειας αλλά και τις κρατικής αστυνομίας, που αυτές τις ημέρες έψαχναν τους αγαπημένους μας Μέιβ και Γκίντεον» ανέφερε σε δήλωσή της η μητέρα της Μέιβ, πρώην κυβερνήτης του Μέριλαντ. «Μας βοήθησαν να κλείσουμε το κεφάλαιο αυτής της τραγικής απώλειας και η οικογένειά μας θα είναι πάντα ευγνώμων για την ακούραστη δουλειά τους» πρόσθεσε.


Από πνιγμό ο θάνατος της εγγονής του Ρόμπερτ Κένεντι

Την ίδια ώρα, ο επικεφαλής ιατροδικαστής ανέφερε πως η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι πνίγηκε κατά λάθος. Το σώμα της ανακαλύφθηκε περίπου 2.5 μίλια από την ακτή του εξοχικού τους, όπου μαζί με τον γιο της είχαν πάρει το κανό προκειμένου να πιάσουν μία μπάλα που είχε ξεφύγει κατά την διάρκεια ενός παιχνιδιού. Ωστόσο, οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή απομάκρυναν το κανό σε πιο βαθιά νερά, με αποτέλεσμα να πνιγούν από τα υψηλά κύματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Γκίντεον και η Μέιβ έπαιζαν kickball δίπλα στον μικρό ρηχό όρμο πίσω από το σπίτι και ένας από αυτούς κλώτσησε την μπάλα στο νερό» έγραψε ο Ντέιβιντ ΜακΚιν σε δημοσίευσή του στο Facebook την Παρασκευή. «Μπήκαν σε ένα κανό, σκοπεύοντας απλά να ανακτήσουν την μπάλα αλλά με κάποιον τρόπο ωθήθηκαν από τον άνεμο ή την παλίρροια στον ανοικτό κόλπο». Περίπου 30 λεπτά μετά την αναχώρηση, ένας θεατής που τους είδε κάλεσε τις πρώτες βοήθειες. Αλλά η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι και ο γιος της σύντομα εξαφανίστηκαν. Το κανό και το κουπί τους βρέθηκαν αργότερα την Πέμπτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.