Ιταλία: Υψηλός αλλά σταθερά μειούμενος ο αριθμός των νεκρών – Στα 570 τα νέα θύματα του κορωνοϊού

Ιταλία: Υψηλός αλλά σταθερά μειούμενος ο αριθμός των νεκρών – Στα 570 τα νέα θύματα του κορωνοϊού

Συνεχίζεται η καταμέτρηση νεκρών λόγω κορωνοϊού και νέων κρουσμάτων στην Ιταλία.

Μπορεί οι αριθμοί να είναι καλύτεροι τις τελευταίες μέρες και να δείχνουν ότι τα χειρότερα μάλλον έχουν περάσει, αλλά η ιταλική κυβέρνηση δεν έχει διάθεση να χαλαρώσει προς το παρόν τα μέτρα που έχουν παρθεί.

Η Ιταλία, άλλωστε, συνεχίζει να χάνει κόσμο καθημερινά, με την ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας την Παρασκευή να κάνει λόγο για 570 νεκρούς το τελευταίο 24ωρο και 3.951 νέα κρούσματα, πράγμα που σημαίνει ότι οι συνολικοί αριθμοί είναι 18.849 και 147.577 αντίστοιχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.