ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συνελήφθη φοιτητής στην Αυστραλία: Εισέβαλε σε κλειστό μουσείο για να… βγάλει σέλφι με δεινόσαυρους (βίντεο)

Συνελήφθη φοιτητής στην Αυστραλία: Εισέβαλε σε κλειστό μουσείο για να… βγάλει σέλφι με δεινόσαυρους (βίντεο)

Ένας Γερμανός φοιτητής συνελήφθη από την αστυνομία τους Αυστραλίας, η οποία του απήγγειλε σήμερα κατηγορίες, γιατί παραβίασε παράθυρο ενός κλειστού μουσείου στο Σίδνεϊ, ώστε να μπορέσει να βγάλει σέλφι δίπλα σε εκθέματα δεινοσαύρων. Η ενέργεια του καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας.

Η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας ανακοίνωσε ότι ο Πάουλ Κιν μπήκε στο Μουσείο της Αυστραλίας στις 10 Μαϊου γύρω στη 01:00 πμ τοπική ώρα και επί 40 λεπτά περιεργαζόταν τα εκθέματα.

“Έβγαλε κάποιες σέλφι με κάποια από τα εκθέματα. Επίσης έκλεψε ένα καπέλο και ένα έκθεμα από τον τοίχο προτού φύγει”, είπε στους δημοσιογράφους στο Σίδνεϊ ο Σον Χίνεϊ, ο επικεφαλής επιθεωρητής της αστυνομίας της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Ο 25χρονος φοιτητής εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον δικαστηρίου όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κλοπή ενός καπέλου καουμπόι και ενός έργου τέχνης.

Ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και με την υποχρέωση να παραδώσει το διαβατήριό του.

Το Μουσείο της Αυστραλίας είναι το παλαιότερο της χώρας. Ήταν κλειστό για το κοινό από τον Αύγουστο του 2019 γιατί βρισκόταν υπό ανακαίνιση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.