ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δήμαρχος μπήκε σε φέρετρο για να… γλυτώσει τη σύλληψη – Είχε παραβιάσει την καραντίνα (φώτο)

Δήμαρχος μπήκε σε φέρετρο για να… γλυτώσει τη σύλληψη – Είχε παραβιάσει την καραντίνα (φώτο)

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένας δήμαρχος στο Περού για να γλυτώσει τη σύλληψη, συγκεκριμένα μπήκε σε ένα φέρετρο και… παρίστανε τον νεκρό.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία πήγε να τον συλλάβει επειδή παραβίασε την καραντίνα που έχει επιβληθεί στην χώρα λόγω του κορωνοϊού.

Έτσι οι αστυνομικοί τον αντίκρισαν ξαπλωμένο σε ένα ανοιχτό φέρετρο φορώντας μάσκα προσώπου και παρίστανε τον νεκρό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δήμαρχος παραβίασε την καραντίνα και πήγε να πιεί ποτό με τους φίλους του και μάλιστα όταν τελικά συνελήφθη αποκαλύφθηκε πως ήταν και μεθυσμένος!

Μάλιστα ο Torres είχε προηγουμένως κατηγορηθεί από τους ντόπιους ότι δεν έλαβε σοβαρά υπόψη την απειλή της covid-19 και ότι δεν εφάρμοσε τις προφυλάξεις ασφαλείας στην πόλη.

Η πόλη, μαζί με το υπόλοιπο του Περού, τέθηκε επίσημα σε καραντίνα πριν από 66 ημέρες από την κεντρική κυβέρνηση.

Ωστόσο, οι θυμωμένοι ντόπιοι λένε ότι ο Torres έχει περάσει μόλις οκτώ ημέρες στην πόλη από την έναρξη της καραντίνας και δεν κατάφερε να εφαρμόσει μέτρα ασφαλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.