ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πώληση τορπιλών MK-48 Mod6 Advanced Technology στην Ταϊβάν

Πώληση τορπιλών MK-48 Mod6 Advanced Technology στην Ταϊβάν

Οι ΗΠΑ έδωσαν το πράσινο φως για την πώληση 18 βαρέων τορπιλών στο Taipei Economic και Cultural Representative Office (TECRO) βάση ενός συμβολαίου ύψους 180 εκατ δολλαρίων.

Οι τορπίλες είναι του τύπου MK-48 Mod6 Advanced Technology και το συμβόλαιο περιλαμβάνει ακόμα την υποστήριξη και την δοκιμή του εξοπλισμού, τα ανταλλακτικά, την μεταφορά και τα κουβούκλια μεταφοράς, την εκπαίδευση, την λογιστική υποστήριξη και άλλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τορπίλες πρόκειται να αναβαθμίσουν τις δυνατότητες του Ναυτικού της Ταϊβάν απέναντι στις κύριες μονάδες του κινεζικού Στόλου όπως τα αντιτορπιλικά Type 055 και τα αεροπλανοφόρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.