ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πακιστάν: Συνετρίβη Airbus A320 με 107 επιβάτες – Έπεσε μέσα στο Καράτσι – Τουλάχιστον δύο επέζησαν (βίντεο-φωτό)

Πακιστάν: Συνετρίβη Airbus A320 με 107 επιβάτες – Έπεσε μέσα στο Καράτσι – Τουλάχιστον δύο επέζησαν (βίντεο-φωτό)

(upd 18:03) Ένας κυβερνητικός αξιωματούχος υποστήριξε ότι εκτός από τον τραπεζίτη, επιβίωσε και ένας ακόμα επιβάτης, ονόματι Mohd Zubair.

(upd 17:39) Επέζησε τουλάχιστον ο ένας από τους 99 επιβάτες, σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο.

Πρόκειται για έναν τραπεζίτη ονόματι Ζαφάρ Μαχμούντ, ο οποίος επέζησε ως εκ θαύματος, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της επαρχιακής κυβέρνησης Αμπντούρ Ρασίντ Κάνα.

(upd 15:29) Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης ούτε ένας από τους 107 επιβαίνοντες στο αεροπλάνο των Διεθνών Πακιστανικών Γραμμών (PIA), με 99 επιβάτες και οκταμελές πλήρωμα, δεν έχει επιζήσει.

«Η πτήση PK 8303 με 99 επιβάτες και οκταμελές πλήρωμα συνετρίβη», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του εθνικού αερομεταφορέα.

Ο πακιστανικός στρατός ανακοίνωσε ότι η δύναμή του ταχείας επέμβασης και πολιτοφυλακές έχουν φθάσει στον τόπο της συντριβής για να συνδράμουν τις δυνάμεις της πολιτικής προστασίας.

(upd 13:49) Τραγικές είναι οι εικόνες που έρχονται από το σημείο συντριβής του αεροσκάφους.

​Σύμφωνα με αναφορές, το αεροσκάφος τύπου Airbus Α320 μετέφερε περισσότερους από 100 επιβάτες και ήταν προγραμματισμένο να προσγειωθεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο Τζινάχ.

Όπως μεταδίδει το Geo News επικαλούμενο την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας, η επικοινωνία με το αεροσκάφος χάθηκε ένα λεπτό πριν την προσγείωση.

​Ομάδες διάσωσης και ασφαλείας βρίσκονται στο σημείο της συντριβής και έχουν ξεκινήσει επιχειρήσεις διάσωσης.

https://twitter.com/Silent_deserts/status/1263775907568914432

Αρχικό κείμενο

Αεροσκάφος των Πακιστανικών Διεθνών Αερογραμμών (Pakistan International Airlines) με 99 επιβάτες συνετρίβη στο Καράτσι στο Πακιστάν.

Το αεροσκάφος εκτελούσε διαδρομή από τη Λαχόρι στο Καράτσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.