Έως το 2023 η παράδοση των προσομοιωτών για τα C-130 J

Έως το 2023 η παράδοση των προσομοιωτών για τα C-130 J

Η Lockheed Martin ανάθεσε συμβόλαιο ως υπεργολαβία στην CAE USA, προκειμένου να υποστηρίξει τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή των τριών εξομοιωτών C-130J της United States Air Force Special Operations Command (AFSOC).

Δύο από αυτούς θα είναι για την έκδοση πολλαπλών και ειδικών επιχειρήσεων MC-130J που επιχειρούν υπό την AFSOC.

Ο άλλος θα έχει την δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ του MC-130J και του EC-130J, μιας έκδοσης που χρησιμοποιείται κατά τις επιχειρήσεις πληροφοριών της AFSOC.

Ο MC/EC-130J full-mission προσομοιωτής θα αναπαράγει τους ήχους, την κίνηση και το virtual περιβάλλον όλων των συστημάτων των αεροσκαφών που απαιτούνται για να παρέχουν ένα ρεαλιστικό περιβάλλον εκπαίδευσης πτήσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτοί οι τρεις προσομοιωτές MC/EC-130J θα παραδοθούν σε διάφορες αεροπορικές βάσει μέσα στο 2023.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.