ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Balkaneu και EUtoday για κατάληψη εδάφους στον Έβρο: «Η τουρκική σημαία πετάει πάνω από την Ελλάδα»

Balkaneu και EUtoday για κατάληψη εδάφους στον Έβρο: «Η τουρκική σημαία πετάει πάνω από την Ελλάδα»

Ενώ τα περισσότερα ελληνικά ΜΜΕ τηρούν «σιγή ιχθύος» για ένα τόσο σοβαρό εθνικό ζήτημα, τα ξένα μέσα συνεχίζουν να κρούουν καμπανάκι κινδύνου και να αναδεικνύουν (όπως οφείλουν άλλωστε) την τουρκική προκλητικότητα.

Εutoday: Τουρκική σημαία πετά πάνω από την Ελλάδα

Για παράνομη καταπάτηση ελληνικού εδάφους κάνει λόγο και το EUtoday.

Αν και όπως τονίζει το δημοσίευμα δεν είναι ακόμα γνωστό ποια δικαιολογία θα προβάλει η τουρκική πλευρά η περιοχή που καταπατείται βρίσκεται στο φράχτη που έχει δημιουργηθεί για την παράνομη εισροή προσφύγων. H παρουσία των ανδρών του τουρκικού στρατού εμποδίζουν τις εργασίες των στελεχών της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού να ολοκληρώσουν τη διευθέτηση του χώρου από ελληνικής πλευράς, ενόψει επέκτασης του φράχτη και στον Νότιο Εβρο.

Η Τουρκία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ισχυρίζεται ότι η μικρή έκταση που δημιουργείται είναι δική της.

Όπως αναφέρει το Eutoday «Η Ελλάδα έχει καταφέρει να διατηρήσει την ακεραιότητα των συνόρων της ενώ ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν απειλεί ότι είναι έτοιμος να στείλει εκατομμύρια πρόσφυγες στην Ευρώπη».

Balkaneu.com: Νέος γύρος αναταραχών στις ελληνοτουρκικές σχέσεις

Για κοινό πρόβλημα στα σύνορα κάνει αναφορά η ιστοσελίδα balkaneu.com τονίζοντας ότι οι δύο πλευρές είναι σε συνεχή επικοινωνία για το ζήτημα.

Το δημοσίευμα επικαλείται τουρκικές διπλωματικές πηγές που μιλούν για τεχνικό ζήτημα και αναφέρεται στο διάβημα της ελληνικής κυβέρνησης προς την Άγκυρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η τουρκική σημαία υψώθηκε στο χώρο, ενώ περισσότεροι από τριάντα Τούρκοι στρατιώτες έχουν κατασκηνώσει εκεί» αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.