ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ταϊλάνδη: Νεαρός έκλεψε 126 ζευγάρια σαγιονάρες για να… συνευρεθεί μαζί τους (βίντεο)

Ταϊλάνδη: Νεαρός έκλεψε 126 ζευγάρια σαγιονάρες για να… συνευρεθεί μαζί τους (βίντεο)

Ένας νεαρός από την Ταϊλάνδη έκλεψε σχεδόν 200 σαγιονάρες για να κάνει… συνευρεθεί μαζί τους,

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για τη δράση του 24χρονου Τεραπαράτ Κλάια από κατοίκους που είδαν να έχουν κάνει φτερά οι σαγιονάρες τους.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στον 24χρονο μέσα από βίντεο κάμερα ασφαλείας που τον κατέγραψε εν δράσει.

Ο Κλάια παραδέχθηκε ότι συνολικά έκλεψε 126 ζευγάρια σαγιονάρες τα τελευταία δύο χρόνια δηλώνοντας φετιχιστής με τα πόδια.

Στους εμβρόντητους αστυνομικούς είπε ότι αρχικά φορούσε τις σαγιονάρες και στη συνέχεια τις έτριβε πάνω του πριν να συνευρεθεί μαζί τους.

Η έρευνα έδειξε, μάλιστα, ότι ο 24χρονος είχε απασχολήσει για τον ίδιο λόγο τις αρχές και το προηγούμενο διάστημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός από την κατηγορία της κλοπής ο 24χρονος αναμένεται να κατηγορηθεί και για παραβίαση του νόμου περί περιορισμού των μετακινήσεων λόγω κορωνοϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.