ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ανοιχτός «πόλεμος» Twitter – Ντ.Τραμπ: Του έκρυψε δημοσίευση κατά των ταραχών για δήθεν «εκθειασμό της βίας»

Ανοιχτός «πόλεμος» Twitter – Ντ.Τραμπ: Του έκρυψε δημοσίευση κατά των ταραχών για δήθεν «εκθειασμό της βίας»

(Αρχικό κείμενο 11:22) Ανοιχτός πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ Twitter και Ντόναλντ Τραμπ, καθώς το κοινωνικό δίκτυο «έκρυψε» αναίτια και με προκλητικό τρόπο, δημοσίευση του Αμερικανού προέδρου, στην οποία καλεί να σταματήσουν οι ταραχές στη Μινεάπολη, για «εκθειασμό της βίας»!

Την ίδια στιγμή κυκλοφορούν ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία στο Twitter χιλιάδες βίντεο με τις βίαιες ταραχές καθώς και μηνύματα χρηστών που τάσσονται υπέρ αυτών.

«Αυτοί οι αλήτες αμαυρώνουν την μνήμη του Τζορτζ Φλόιντ και αυτό δεν θα το αφήσω να συμβεί. Μόλις μίλησα με τον κυβερνήτη Τιμ Βαλζ και του είπα πως ο στρατός είναι μαζί του μέχρι το τέλος. Θα αναλάβουμε τον έλεγχο παρά τις δυσκολίες. Όταν ξεκινάει η λεηλασία, τότε αρχίζουν και τα πυρά». αναφέρει το tweet του Αμερικανού προέδρου, αναφερόμενο στις ταραχές που μαίνονται στην αμερικάνικη πόλη, μετά τη δολοφονία του 46χρονου Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από την αστυνομία.

Το σχόλιο δεν σβήστηκε από τον λογαριασμό του Αμερικανού προέδρου, αλλά «καλύφθηκε» με μία προειδοποίηση που τονίζει ότι «αυτό το tweet παραβιάζει τους κανόνες του Twitter σχετικά με την εκθείαση της βίας», δίνοντας τη δυνατότητα ανάγνωσης του μόνο μετά από κλικάρισμα πάνω στο προειδοποιητικό μήνυμα.

«Ωστόσο, το Twitter θεώρησε ότι δύναται να είναι προς το δημόσιο συμφέρον το tweet αυτό να παραμείνει προσβάσιμο», προσθέτει το μήνυμα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή η αναίτια λογοκρισία συμβαίνει λίγες ώρες μετά την υπογραφή του διατάγματος, για τον περιορισμό της δυνατότητας των εταιριών μέσων κοινωνικής δικτύωσης να λογοκρίνουν κατά το δοκούν όποιον δεν τους αρέσει.

Πριν από λίγες ημέρες ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ είχε υποστηρίξει ότι «ακροαριστεροί» ελέγχουν τα μέσα κοινωνική δικτύωσης, τονίζοντας πως κάθε τι πατριωτικό λογοκρίνεται και κατεβαίνει.

Πλέον τα μέσα κοινωνική δικτύωσης αποδεικνύουν περίτρανα τ’ ότι λογοκρίνουν τους πάντες και πως κατεβάζουν οτιδήποτε δεν τους αρέσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1266231100780744704?s=20

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.