ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν. Τραμπ: «Για τα επεισόδια φταίνε οι Antifa και η ριζοσπαστική αριστερά» – Σε πλήρη κινητοποίηση η Εθνοφρουρά

Ν. Τραμπ: «Για τα επεισόδια φταίνε οι Antifa και η ριζοσπαστική αριστερά» – Σε πλήρη κινητοποίηση η Εθνοφρουρά

Νέο μήνυμα έστειλε ο Ντόναλντ Τραμπ για τα επεισόδια που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες στις ΗΠΑ.

Στους Antifa και τη ριζοσπαστική Αριστερά της Αμερικής «χρεώνει» ο Ντόναλντ Τραμπ τα βίαια επεισόδια που έχουν ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα σε διάφορες πόλεις της Αμερικής.

«Είναι οι Antifa και η Ριζοσπαστική Αριστερά. Μου κατηγορείτε άλλους!»

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1266760009872007171

Ο κυβερνήτης της Μινεσότα Τιμ Γουόλτς δήλωσε ότι η ανάπτυξη της Εθνοφρουράς είναι αναγκαία διότι ξένα στοιχεία εκμεταλλεύονται τις διαδηλώσεις για να σπείρουν το χάος και ότι περιμένει πως οι αποψινές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας θα είναι οι βιαιότερες μέχρι σήμερα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι οι στρατός μπορεί να αναπτύξει δυνάμεις στην Μινεάπολις «πολύ γρήγορα» για να αντιμετωπίσουν βίαιες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

«Εχουμε την δυνατότητα να αναπτύξουμε εκεί τον στρατό μας εκεί πολύ γρήγορα», εάν ζητηθεί η βοήθειά του, προειδοποίησε το απόγευμα ο Ντόναλντ Τραμπ.

Επί τέσσερις ημέρες οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής φλέγονται, το τελευταίο 24ωρο ήδη έχουν θρηνήσει για τον χαμό δύο ανθρώπων, ενός διαδηλωτή στο Ντιτρόιτ και ενός ομοσπονδιακού πράκτορα στο Όκλαντ.

Την ίδια ώρα χιλιάδες κτήρια έχουν λεηλατηθεί, αστυνομικά τμήματα έχουν πάρει φωτιά και η χώρα φαίνεται πως βυθίζεται στο χάος. Βία υπάρχει και από τις δύο πλευρές και διαρκώς υπάρχουν νέα βίντεο στο διαδίκτυο.

Τελευταίο παράδειγμα είναι το σκηνικό που έλαβε χώρα στο Ντιτρόιτ, όπου μια διαδηλώτρια να καταπατείται από έναν έφιππο αστυνομικό.

Όσον αφορά για το ποιος ευθύνεται γι’ αυτό; Από την πρώτη στιγμή που δολοφονήθηκε ο Τζέιμς Φλόιντ στη Μινεάπολη υπήρξε ένα κύμα οργής, κυρίως από τους Δημοκρατικούς, όπου και «έβλεπε» παντού εχθρούς και κατηγορούσε τους πάντες για ρατσισμό.

Από την Μινεάπολις μέχρι την Νέα Υόρκη και από την Ατλάντα μέχρι την Ουάσιγκτον, διαδηλωτές συγκρούσθηκαν με την αστυνομία την χθεσινή νύκτα.

«Δεχόμαστε επίθεση. Πρέπει να επιβληθεί η τάξη…Θα χρησιμοποιήσουμε όλη την δύναμη της καλοσύνης και της δικαιοσύνης για να διασφαλίσουμε ότι αυτό θα τελειώσει», δήλωσε κατά την διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων ο κυβερνήτης.

Χιλιάδες κόσμου βγήκε στους δρόμους για να εκφράσει την οργή του και όταν ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προσπάθησε να επιβάλει τάξη… το Twitter του έκρυψε τη δημοσίευση καθώς υποστήριζε πως προωθεί την βία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα χιλιάδες μηνύματα οργής και βίντεο με καμμένα περιπολικά κάνουν τον γύρο του κόσμου, χωρίς να ενοχλούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.