ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Ρωσία ισχυρίζεται ότι παρέδωσε μαχητικά στην Συρία και όχι στην Λιβύη

Η Ρωσία ισχυρίζεται ότι παρέδωσε μαχητικά στην Συρία και όχι στην Λιβύη

Η Ρωσία αρνείται ότι έστειλε μαχητικά MiG-29 για να ενισχύσουν τις δυνάμεις του Χαφτάρ. Εν αντιθέσει ισχυρίζεται ότι τα παρέδωσε στην Αεροπορία της Συρίας.

Τα μαχητικά αυτά, σύμφωνα πάντα με τις ρωσικές θέσεις, αποτελούν την δεύτερη παρτίδα των αναβαθμισμένων Mig 29 βάση της σχετικής στρατίκο – τεχνικής συνεργασίας μεταξύ των δύο κρατών.

Τα μαχητικά παραδόθηκαν στην αεροπορική βάση του Khmeimim από όπου ήταν να μεταφερθούν σε άλλες βάσεις την πρώτη του μήνα.

Η απάντηση αυτή ήρθε για πολλοστή φορά ως άρνηση στους ισχυρισμούς από την US AFRICOM ότι η Ρωσία έχει στείλει μαχητικά αεροσκάφη, σύμφωνα με διάφορες πηγές από 8 έως και 14, ως ενισχύσεις στις δυνάμεις του Χαφταρ στην Λιβύη.
Η Ρωσία έχει πολλές φορές αρνηθεί τις αμερικανικές κατηγορίες, και πιο συγκεκριμένα ο αναπληρωτής επικεφαλής της άνω ρωσικής Βουλής έχει δηλώσει ότι για να σταλεί στρατιωτικό προσωπικό στην Λιβύη πρέπει πρώτα να εγκριθεί από την Άνω Δούμα.
LATES
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.