Εξαφάνιση μικρής Μαντλίν: Ταυτοποιήθηκε 43χρονος ύποπτος

Εξαφάνιση μικρής Μαντλίν: Ταυτοποιήθηκε 43χρονος ύποπτος

Ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΚακΚαν, είναι ένας 43χρονος Γερμανός κρατούμενος, ο οποίος είχε ταξιδέψει στην Πορτογαλία με τροχόσπιτο.

Σύμφωνα με το BBC, η αστυνομία πιστεύει ότι βρισκόταν στην περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη της τριών ετών Μαντλίν τον Μάιο του 2007.

Ζητούν δε πληροφορίες για το τροχόσπιτο, καθώς και για ένα ακόμη όχημα του υπόπτου, μία Jaguar.

Ο άνδρας μεταβίβασε το όχημα στο όνομα κάποιου μία ημέρα μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν.

Οι βρετανικές αρχές αντιμετωπίζουν την υπόθεση ως εξαφάνιση, καθώς δεν διαθέτουν ξεκάθαρα στοιχεία για το αν η Μαντλίν είναι ζωντανή ή όχι. Ωστόσο, Γερμανοί ανακριτές έχουν χαρακτηρίσει την υπόθεση ως «έρευνα για δολοφονία».

Κατά τη Scotland Yard, οι γερμανικές αρχές έχουν αναλάβει τα ηνία σε αυτήν την πτυχή της υπόθεσης επειδή ο Γερμανός ύποπτος βρίσκεται υπό κράτηση στη χώρα του.

Ο ύποπτος βρίσκεται στη φυλακή για άλλο ζήτημα και έχει καταδικαστεί στο παρελθόν, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο άνδρας φέρεται να επισκεπτόταν συχνά το Αλγκάρβε της Πορτογαλίας -όπου εξαφανίστηκε η Μαντλίν- μεταξύ 1995 και 2007, μένοντας για μέρες στο τροχόσπιτο του, κατά τις αρχές.

Βρισκόταν δε στην περιοχή Πράια ντε Λουζ, όπου παραθέριζε η οικογένεια ΜακΚαν όταν εξαφανίστηκε η Μαντλίν, ενώ έλαβε κατά τις αρχές ένα τηλεφώνημα εκείνη την ημέρα στις 7.32 μ.μ., το οποίο ολοκληρώθηκε στις 8.02 μ.μ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία δημοσίευσε λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό τηλεφώνου του υπόπτου και τον αριθμό που καλεί, λέγοντας ότι τυχόν πληροφορίες θα μπορούσαν να είναι κρίσιμες για την έρευνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.