ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Μυστηριώδεις» επιδρομές στις βάσεις του ισραηλινού στρατού – Διαλεύκανση ζητά η ηγεσία

«Μυστηριώδεις» επιδρομές στις βάσεις του ισραηλινού στρατού – Διαλεύκανση ζητά η ηγεσία

Ο αναπληρωτής αρχηγός προσωπικού των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (Στρατηγός Eyal Zamir), συζήτησε με τον αναπληρωτή γενικό επιθεωρητή της αστυνομίας, στρατηγό Alon Asur, τα περιστατικά κλοπών σε στρατιωτικές βάσεις και μονάδες εκπαίδευσης που έχουν γίνει στόχος δεκάδων επιδρομών, τις οποίες ο στρατός επιμένει να αποκαλεί «μυστηριώδεις».

Μία πρόσφατη έκθεση της αστυνομίας υποδεικνύει ότι υπεύθυνοι είναι βεδουίνοι της ερήμου Νεγκέβ, μία κοινότητα που είχε συγκρουστεί και στο παρελθόν με τις αρχές του Ισραήλ.

Με κοινή τους δήλωση στρατός και αστυνομία αναφέρουν ότι η «κοινή συνεργασία μεταξύ μας πρέπει να συνεχιστεί, με σκοπό τη δημιουργία πρόσθετων λύσεων για την πρόληψη τέτοιων σοβαρών εγκλημάτων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την αρχή του νέου έτους, αρκετές ισραηλινές στρατιωτικές βάσεις έχουν πέσι θύματα νυχτερινών επιδρομών, οι οποίες έχουν αναγκάσει το IDF και την τοπική αστυνομία να αυξήσουν την ασφάλειά τους στην περιοχή της ερήμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.