Υπόθεση μικρή Μαντλίν: Ύποπτος και για τρίτη εξαφάνιση παιδιού ο Γερμανός παιδόφιλος – 6χρονο αγοράκι

Υπόθεση μικρή Μαντλίν: Ύποπτος και για τρίτη εξαφάνιση παιδιού ο Γερμανός παιδόφιλος – 6χρονο αγοράκι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, καθώς ο Γερμανός παιδόφιλος είναι ύποπτος για την εξαφάνιση ενός ακόμα παιδιού, αυτή την φορά ενός 6χρονου αγοριού.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικές αρχές της Γερμανίας οι οποίοι εξετάζουν σύμφωνα με πληροφορίες των ΜΜΕ πιθανή σχέση του φερόμενου ως δράστη στην υπόθεση της εξαφάνισης της Μάντλιν ΜακΚάν, με την εξαφάνιση της 5χρονης Γερμανίδας Ίνγκα, ερευνούν και τρίτη εξαφάνιση ανηλίκου, του 6χρονου Γερμανού Ρενέ Χάζεε, η οποία ενδεχομένως σχετίζεται με τις προηγούμενες δύο.

Ο 6χρονος Ρενέ απήχθη σε θέρετρο της Πορτογαλίας, όπως η Μαντλίν

Όπως γράφει η «Koelner Stadt-Anzeiger» (έκδοση Σαββάτου) η αστυνομία ερευνά την σχέση του 43χρονου Γερμανού, φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας της Μάντλιν, με την απαγωγή του Ρενέ επίσης σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο της Πορτογαλίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο εξάχρονος Ρενέ είχε εξαφανιστεί σε μια παραλία του Αλγκάρβε το 1996, όταν διέφυγε για λίγο της προσοχής της μητέρα του και του συντρόφου της. Η υπόθεση συνέβη έντεκα χρόνια πριν από την παγκοσμίως γνωστή εξαφάνιση της -τότε τρίχρονης- Μάντλιν στην πόλη Πράια ντα Λουζ, του Αλγκάρβε.

Ο Αντρέας Χάζεε, πατέρας του Ρενέ, είπε στην εφημερίδα της Κολωνίας ότι ελπίζει πως τώρα θα μπορέσει να μάθει τι απέγινε ο γιος του, αλλά δεν πιστεύει ότι ο Ρενέ είναι ακόμα ζωντανός.

Πως άνοιξε πάλι η υπόθεση Μαντλίν

Ο 43χρονος που εκτίει ποινή κάθειρξης στο Κίελο για τον βιασμό μιας 72χρονης Αμερικανίδας τουρίστριας ζούσε στο Νόιβεγκερσλέμπεν στο κρατίδιο της Σαξονίας Άνχαλτ σε απόσταση μερικών δεκάδων χιλιομέτρων από το σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη της Ίνγκα Γκέρικε στις 2 Μαϊου του 2015.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εξαφάνισή της πυροδότησε μια έρευνα με τη συμμετοχή 500 ατόμων που όμως απέβη άκαρπη. Η εισαγγελία του Στεντάλ επιβεβαίωσε την έναρξη της έρευνας για να διαπιστωθεί αν ο Μπρύκνερ ενέχεται και στην υπόθεση αυτή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.