ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φρίκη: Έσφαξε νεαρή έγκυο και της πήρε το μωρό – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή το νεογέννητο

Φρίκη: Έσφαξε νεαρή έγκυο και της πήρε το μωρό – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή το νεογέννητο

Η αποκάλυψη της δολοφονίας μιας νεαρής κυοφορούσας, από γυναίκα στην πόλη Playa del Carmen στο Μεξικό, προκάλεσε ανατριχίλα ακόμη και στοςυ πιο έμπειρους αστυνομικούς.

Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε κυριολεκτικά σφαγμένη στην άκρη του δρόμου, ενώ της είχε αφαιρεθεί το βρέφος από την κοιλιά της.

Μετά από έρευνα αρκετών ημερών, οι Αρχές κατάφεραν να ξετυλίξουν το κουβάρι της ιστορίας. Η δολοφόνος της νεαρής κοπέλας ήταν μια γυναίκα, ονόματι Χουανίτα, η οποία την κρατούσε όμηρο ώστε να την σκοτώσει και να της πάρει το παιδί!

Η Χουανίτα, στοιχεία της οποίας δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα, είχε χτυπήσει στο κεφάλι την κοπέλα, ενώ στην συνέχεια την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Στην συνέχεια αφαίρεσε το βρέφος από την κοπέλα και το μετέφερε στο νοσοκομείο. Το αγοράκι δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

Όλα ξεκίνησαν όταν σε μια σακούλα, στην άκρη του δρόμου, βρέθηκε το πτώμα της 17χρονης κοπέλας. Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας δεν άργησε να οδηγήσει τους αστυνομικούς προς την δολοφόνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H αιτία που η Χουανίτα δολοφόνησε την κοπέλα, δεν ήταν άλλη από το γεγονός πως δεν μπορούσε να κάνει παιδιά και φοβόταν πως ο σύζυγός της θα την παρατήσει, έτσι του είπε ψέματα, φτάνοντας στο αποτρόπαιο έγκλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.