ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρωσικό ΥΠΕΞ για Συρία: «Είμαστε έτοιμοι για διάλογο με τις ΗΠΑ»

Ρωσικό ΥΠΕΞ για Συρία: «Είμαστε έτοιμοι για διάλογο με τις ΗΠΑ»

O υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Ριάμπκοφ, υποστήριξε ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να κάνει διάλογο με τις Ηνωμένες Πολιτείες για τη Συρία.

«Θα επεκτείνουμε τον διάλογο με τις Ηνωμένες Πολιτείες εάν γίνει αμοιβαία, αν το θέλουν οι Ηνωμένες Πολιτείες. Από την πλευρά μας, είμαστε έτοιμοι για αυτό», είπε.

Καλοί οι δίαυλοι επικοινωνίας για τη Συρία

Οι στρατιωτικά δίαυλοι διαλόγου με τις Ηνωμένες Πολιτείες για τη Συρία λειτουργούν καλά και η Ρωσία ενδιαφέρεται να βελτιώσει τη διμερή συνεργασία για την αποφυγή επικίνδυνων στρατιωτικών κλιμακώσεων, πρόσθεσε ο Ριάμπκοφ.

«Βρισκόμαστε σε έναν πολύ εντατικό και επαγγελματικό διάλογο με τις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω των στρατιωτικών μας καναλιών. Ο μηχανισμός αποφυγής διένεξης λειτουργεί, έχουμε μια καλή εμπειρία. Ελπίζουμε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλες καταστάσεις»

Τέλος, επανέλαβε το ενδιαφέρον της Ρωσίας για βελτίωση των διμερών συμφωνιών με τις Ηνωμένες Πολιτείες για την πρόληψη των επικίνδυνων στρατιωτικών δραστηριοτήτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα παραπάνω αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συζήτησης για τις σχέσεις Ρωσίας και ΗΠΑ που διοργάνωσε το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.